طرز تهیه بستی خانگی

بستنی وانیلی

آموزش تهیه بستنی وانیلی به روش ساده

بستنی وانیلی یکی از خوشمزه ترین ها و پرطرفدارترین ها در جهان است.امروز در خانه به ساده ترین روش ممکن می توانید این بستنی را درست کنید. این نوع بستنی وانیلی از انواع بستنی های خانگی است که تهیه آن بسیار آسان است. نوع میوه ای آن را هم می توان تهیه نمود.

مواد لازم:

خامه پرچرب : ۶۰۰ میلی لیتر
وانیل : یک غلاف
پوست لیمو ترش , تلخی گرفته و رنده شده : ۱ عدد
تخم مرغ , زده شده : ۴ عدد
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
شکر دانه ریز : ۱۷۵۵ گرم

 

طرز تهیه:

 

۱٫ خامه را داخل قابلمه ای چدنی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب همه بزنید.

۲٫ وانیل , پوست لیمو , تخم مرغ ها و زرده های تخم مرغ اضافه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مواد به مرز جوشیدن برسند .

۳٫ شعله گاز را کم نمایید و اجازه دهید قابلمه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت باقی بماند . مخلوط را مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ گردد .

۴٫ شکر را به مخلوط اضافه نموده و هم بزنید . سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود .

۵٫ مخلوط کرمی شکل به دست آماده را از صافی رد نمایید .

۶٫ غلاف وانیل را باز نمایید و دانه های کوچک سیاه داخل آن را درآورید و با خامه ترکیب نمایید .

۷٫ مخلوط آماده را داخل ظرف در بسته کم عمق و مخصوص فریزر بریزید و بگذارید یک شب داخل فریزر بماند تا کاملا سفت شود . بستنی را هر زمان که مایلید , سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز :

جهت تهیه بستنی میوه ای ابتدا ۱۰۰ گرم مخلوط میوه های خشک را به مدت ۲۰ دقیقه داخل شیر خیس نمایید . بقیه دستور را با حذف وانیل از ترکیب مواد , دنبال نمایید و میوه ها را در ۶ مرحله به ترکیب مواد اضافه نمایید .
بستنی وانیلی