طرز تهیه میگو پفکی

اول میگو را تمیز میکنیم پوست آن را کنده، میشوییم و سپس… برای آموزش گام به گام تهیه غذای خوشمزه و مقوی میگو پفکی با آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
بازدید : ۶۵۳,۱۸۰ نفر

مواد لازم:
میگو                  ۱ کیلو
آبلیمو                 یک قاشق سوپخوری
ماست               دو قاشق سوپخوری
پیاز                    یک عدد
آرد                     ۲/۳ لیوان
تخم مرغ              یک عدد
زعفران                نصف قاشق چایخوری
نمک                   به مقدار لازم
بیکینگ پودر          یک قاشق چایخوری
فلفل                  به مقدار لازم
میگو پفکی

میگو پفکی

طرز تهیه:
اول میگو را تمیز میکنیم پوست آن را کنده ، میشوییم و سپس آن را در آب پیاز که قبلا آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده ایم می ریزیم. بعلاوه مقداری آبلیمو و فلفل سیاه. بعد آن را مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . سس مخصوص میگو پفکی را با مخلوط کردن آرد ، تخم مرغ، زعفران ، ماست ،بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بیافزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم .

یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگو ها را بگیرد، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، دقت کنید حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد .

نکات تکمیلی در مورد میگو پفکی

میگو پفکی جزو خوراک – ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
میگو پفکی را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه میگو پفکی